Ετήσια Γενική Συνέλευση - Εκλογές για το νέο Δ.Σ. 2015 - κοπή πίτας και δώρα

Συνάδελφοι,

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας σας ενημερώνει ότι, κατόπιν τηλεδιάσκεψης αποφασίστηκε με την υπ’ αριθμόν 1/28-01-2015 απόφαση, η διεξαγωγή των εκλογών για την ανάδειξη του νέου Διοικητικό Συμβούλιο του συλλόγου να γίνει το Σάββατο στις 21 Μαρτίου 2015 και ώρα από 11:00 μέχρι 18:00, στην Αίθουσα του HOTEL ALIAKMON (Ελ. Βενιζέλου 38) στη πόλη της Κοζάνης.

Στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση. Παράλληλα με την διεξαγωγή της ετησίας Γενική Συνέλευση, θα γίνει η καθιερωμένη κοπή της πίτας με δώρα στους τυχερούς των φλουριών.

Πρόγραμμα ΕΔΩ

Διαβάστε την πλήρη Πρόσκληση - Ανακοίνωση του Συλλόγου ΕΔΩ

Mπορείτε να κατεβάσετε στο παρακάτω σύνδεσμο την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος, είτε για υποψηφιότητα, είτε ως εξελεκτική, στο νέο Δ.Σ. και να την αποστείλετε συμπληρωμένη στο email του προέδρου της Εφορευτικής επιτροπής

ΚΛΙΚ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ