Συνάντηση του προέδρου Αθανάσιου Δήμου και του μέλους του Δ.Σ. Δ. Τζιουμακλή με το Δήμαρχο Ελασσόνας.

IMG 20191231 103743

Συνάντηση του προέδρου Αθανασίου Δήμου και του μέλους Δ.Σ. Δημητρίου Τζιουμακλή, του Πανελληνίου Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας, με το κ. Νίκο Γάτσα Δήμαρχο Ελασσόνας στο γραφείο του Δημάρχου στη πόλη της Ελασσόνας. Παρόντες ήταν και οι Aντιδήμαρχοι, κ. Δραγατσίκης Ιωάννης Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων – Αγροτικής Οικονομίας και κ. Νάνος Ιωάννης Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Υποδομών Βορείου Τομέα.

IMG 20191230 122707

Συζητήθηκε επί της ουσίας, η αξία της Γεωπληροφορικής, και το πώς αυτή μπορεί να συμβάλει στην ανάπτυξη των υποδομών ενός σύγχρονου Δήμου.

Μας διαβεβαίωσε ο κ. Γατσας για τη πρόθεση του στο άνοιγμα, 2 θέσεων Ορισμένου Χρόνου Μηχανικών Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας, στο Δήμο Ελασσόνας.

Τέλος συζητήθηκε το πλαίσιο πιθανών κοινών δράσεων για το μελλοντικό διάστημα μεταξύ του συλλόγου και του Δήμου Ελασσόνας

Ετικέτες: Αθανάσιος Δήμου ΠΣΠΜΓΤ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΔΗΜΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΛΑΣΣΟΝΑΣ ΤΖΙΟΥΜΑΚΛΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ