Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών
Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας

www.sgeotopo.gr

  • Αρχική
  • Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ
  • ΕΓΓΡΑΦΗ ΜΕΛΩΝ

Εγγραφή μελών

Η εγγραφή νέου μέλους στον Πανελλήνιο Σύλλογο Πτυχιούχων Μηχανικών Γεωπληροφορικής & Τοπογραφίας, μπορεί να γίνει πολύ απλά, συμπληρώνοντας το Δελτίο Εγγραφής Νέου Μέλους, το οποίο αποστέλλεται ηλεκτρονικά στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μαζί με τα υπόλοιπα δικαιολογητικά που αναφέρονται αναλυτικά στο Δελτίο Εγγραφής. 

Μπορείτε να κατεβάσετε το Δελτίο Εγγραφής σε ηλεκτρονική μορφή :

Δελτίο Εγγραφής Νέου Μέλους.pdf
doc Δελτίο Εγγραφής Νέου Μέλους.docx

Τα μέλη του Συλλόγου διακρίνονται σε Τακτικά και Επίτιμα

Ως Τακτικό μέλος εγγράφεται κατόπιν αίτησης του κατ έγκρισής του κάθε απόφοιτος τον Τμήματος Πολιτικών Μηχανικών ΤΕ & Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής ΤΕ με ειδικότητα Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής των ΤΕΙ Αθηνών και ΤΕΙ Κεντρικής Μακεδονίας, απόφοιτοι της Σχολής Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας του ΤΕΙ Σερρών, απόφοιτοι της Σχολής Τοπογραφίας του ΤΕΙ Αθηνών και απόφοιτοι Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής, Σχολής Μηχανικών, τμήματος Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής εφόσον δηλώσει ότι αποδέχεται χωρίς επιφύλαξη τις διατάξεις του παρόντος καταστατικού και τις νόμιμες αποφάσεις της Γενικής Συνέλευσης του συλλόγου.

Οφείλει ακόμη να τακτοποιεί τις οικονομικές υποχρεώσεις του απέναντι στον Σύλλογο. Λόγος εξαίρεσης εκτός από τη διαγραφή και την αποχώρηση, δεν υπάρχει.

 Ως Επίτιμο μέλος μπορεί να ανακηρυχθεί ένα πρόσωπο το οποίο έχει προσφέρει στον Σύλλογο. Επίτιμο μέλος ανακηρύσσεται μετά από απόφαση της απόλυτης πλειοψηφίας της Γενικής Συνέλευσης, και έπειτα από εισήγηση τουλάχιστον εικοσιπέντε (25) ατόμων. (άρθρο 4)

 

 

Γίνε μέλος του συλλόγου


Αν θες να λαμβάνεις συνεχή υποστήριξη ως Μηχανικός Γεωπληροφορικής & Τοπογραφίας

γίνε ενεργό μέλος του Συλλόγου.

Εγγραφή στο newsletter

Η δυνατότητα εγγραφής στο newsletter του Συλλόγου, βρίσκεται προσωρινά εκτός λειτουργίας 

Επικοινωνία

    Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών
  Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας
     Παύλου Μελλά 6, Σέρρες, Τ.Κ. 62123
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Social media

Συνδεθείτε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ © 2019
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.sgeotopo.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.