Εισήγηση του προέδρου Αθανάσιου Δήμου και του μέλους ΔΣ Δημήτριου Τζιουμακλή σε Διεθνές Διεπιστημονικό Διαδικτυακό Συνέδριο

po

Παρουσίαση του θέματος "Η συμβολή της Γεωπληροφορικής και των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (G.I.S.) στην οδική ασφάλεια. Εφαρμογή μελέτης στο Δήμο Ελασσόνας¨ ,

πραγματοποιήθηκε από τους πρόεδρο του Συλλόγου Αθανάσιος Δήμου και το μέλος του Δ.Σ. Δημήτριο Τζιουμακλή το Σάββατο 30 Μαΐου 2020 μέσω διαδικτυακής πλατφόρμας, στο πλαίσιο του 1ου Διεθνούς Διεπιστημονικού Διαδικτυακού Συνεδρίου - Η Κοινωνία της Κυκλοφορίας. Μια ολοκληρωμένη θεώρηση παραμέτρων για την αυριανή κινητικότητα (29-31 Μαΐου 2020).

Μπορείτε να δείτε την παρουσίαση στο παρακάτω σύνδεσμο του Youtube

Ετικέτες: Αθανάσιος Δήμου Δημήτριο Τζιουμακλής Πρόεδρος Συνέδριο 1ο Διεθνές Διεπιστημονικό Διαδικτυακό Συνέδριο Η Κοινωνία της Κυκλοφορίας