Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών
Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας

www.sgeotopo.gr

  • Αρχική
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Ενημέρωση του προέδρου Αθανάσιου Δήμου, για τις δυνατότητες και τη χρησιμότητα της Γεωπληροφορικής, σε μαθητές του 1ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Αχαρνών Αττικής.

Ενημέρωση του προέδρου Αθανάσιου Δήμου, για τις δυνατότητες και τη χρησιμότητα της Γεωπληροφορικής, σε μαθητές του 1ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Αχαρνών Αττικής.

1esp epal axarnon

Ενημέρωση και παρουσίαση του Αθανάσιου Δήμου, πρόεδρο του Πανελληνίου Συλλόγου Πτυχιούχων μηχανικών Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας, σε μαθητές του 1ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Αχαρνών Αττικής. Η παρουσίαση έγινε, την Δευτέρα 21/12/2020 και απογευματινές ώρες, σε μαθητές του εσπερινού σχολείου της Γ' τάξης και συγκεκριμένα των τμημάτων του Τομέα «Δομικών έργων» και της Ειδικότητας Τεχνικού Δομικών Έργων και Γεωπληροφορικής.

Το θέμα της παρουσίασης είχε τίτλο:

¨Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΣΤΗΜΗΣ ΤΗΣ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ¨

όπου μέσω της πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης webex του σχολείου και του Υπ. Παιδείας, παρουσιάστηκε στους 20+ μαθητές εφαρμογές και παραδείγματα που άπτονται της επιστήμης της Γεωπληροφορικής αλλά και ευρύτερων κλάδων - επιστημών που χρησιμοποιούν και χρησιμοποιούνται από τη Γεωπληροφορική όπως αυτών της Τοπογραφίας, των Γεωγραφικών Συστημάτων Πληροφοριών (GIS), της Χαρτογραφίας, της Τηλεπισκόπησης, της Φωτογραμμετρίας, των UAV – drones κ.λ.π. Καθ' όλη την διάρκεια της παρουσίασης αλλά και στο τέλος πραγματοποιήθηκε διαλογική συζήτηση με τους μαθητές αλλά και τους καθηγητές του σχολείου.

Με το πέρας της παρουσίασης, ο Διευθυντής του σχολείου κ. Γ. Μάνος έστειλε ευχαριστήριο μήνυμα στον πρόεδρο μας για την ανταπόκρισή μας στο κάλεσμα και την παρουσίαση του.

Με την σειρά του ο πρόεδρος Αθανάσιος Δήμου, ευχαριστεί θερμά τον διευθυντή του σχολείου και όλους τους καθηγητές για την άψογη συνεργασία τους καθώς και τους μαθητές που συμμετείχαν στην 2,5ωρη παρουσίαση. Ιδιαίτερες ευχαριστίες δόθηκαν στον διευθυντή του 1ου Εσπερινού ΕΠΑΛ Αχαρνών Αττικής. κ. Γ. Μάνο και την καθηγήτρια υπεύθυνη του τμήματος κα. Γεωργία Μάρκου.

Ετικέτες: Αθανάσιος Δήμου ΠΣΠΜΓΤ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ 1ΕΣΠΕΡΙΝΟΕΠΑΛΑΧΑΡΝΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗ

Γίνε μέλος του συλλόγου


Αν θες να λαμβάνεις συνεχή υποστήριξη ως Μηχανικός Γεωπληροφορικής & Τοπογραφίας

γίνε ενεργό μέλος του Συλλόγου.

Εγγραφή στο newsletter

Η δυνατότητα εγγραφής στο newsletter του Συλλόγου, βρίσκεται προσωρινά εκτός λειτουργίας 

Επικοινωνία

    Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών
  Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας
     Παύλου Μελλά 6, Σέρρες, Τ.Κ. 62123
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Social media

Συνδεθείτε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ © 2019
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.sgeotopo.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.