Ο Σύλλογος υποστηρικτής του Hack the Normal: From Africa for Africa

HTN Africa Thank you

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Hackathon Hack the Normal: From Africa for Africa που πραγματοποιήθηκε στις 05-07/03/21 με περισσότερες από 20 επιλέξιμα project.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας ήταν ανάμεσα από 110 worldwide partners, υποστηρικτής του Hack the Normal: From Africa for Africa όπου ο μαραθώνιος, εστίαζε στα οικονομικά και βιώσιμα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο κόσμος και συγκεκριμένα η Αφρική. (https://hackthenormal.com/partners_info/)

post ment hackafrica

Αξιοσημείωτο είναι να αναφέρουμε πως ο πρόεδρος του Συλλόγου Αθανάσιος Δήμου διετέλεσε Μέντορας (Mentor) στον εν λόγω μαραθώνιο και η εμπειρία που μετέφερε ήταν μοναδική και ιδιαίτερη.

Ετικέτες: Αθανάσιος Δήμου ΠΣΠΜΓΤ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ hackathons Hack the Normal: From Africa for Africa