Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών
Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας

www.sgeotopo.gr

  • Αρχική
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Ολοκλήρωση των Workshops GIS για υπαλλήλους των Ελληνικών Σωμάτων ασφαλείας και Στρατού - Ζ' & Η' Κύκλου του Π.Σ.Π.Μ.Γ.Τ.

Ολοκλήρωση των Workshops GIS για υπαλλήλους των Ελληνικών Σωμάτων ασφαλείας και Στρατού - Ζ' & Η' Κύκλου του Π.Σ.Π.Μ.Γ.Τ.

work1

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν τα δωρεάν εργαστήρια (Workshops) GIS για για υπαλλήλους των Ελληνικών Σωμάτων ασφαλείας και Στρατού (επίπεδο αρχαρίων), που πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια των εκπαιδευτικών δράσεων του Πανελλήνιου Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας, για τον Μάιο 2021 (Ζ' & Η' Κύκλου).

Ο τίτλος των εργαστηρίων:

¨Εισαγωγή στη Γεωπληροφορική. Γεωγραφικά Συστήματα Πληροφοριών, εκμάθηση του ανοικτού λογισμικού QGIS¨

Τα εργαστήρια πραγματοποιήθηκε εξ' αποστάσεως μέσω πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης. Η συμμετοχή ήταν δωρεάν και υπάλληλοι με διαφορετικές ειδικότητες παρακολούθησαν με επιτυχία τα εξ' αποστάσεως εργαστήρια.

work2

Η ομάδα στόχος των συγκεκριμένων κύκλων ήταν οι υπάλληλοι των Ελληνικών Σωμάτων ασφαλείας και Στρατού όλης της χώρας όπως: Αξιωματικοί ΕΑ, Αστυνομικοί, Αξιωματικοί Στρατού, Αξιωματικοί Αεροπορίας & Πολεμικής Αεροπορίας, Αξιωματικοί Ναυτικού, Στρατιωτικοί, Πυροσβέστες κ.α.

Ο Παν. Σύλλογος και το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τον οργανωτή, επιστημονικό υπεύθυνο (εκπαιδευτή) και πρόεδρο του συλλόγου, Αθανάσιο Δήμου (M.Sc, M.Sc (M.Eng.) Μηχανικό Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας, για την εθελοντική του πρωτοβουλία καθώς και τον χρόνο που αφιέρωσε για την επίτευξη και ολοκλήρωση της συγκεκριμένης εκπαιδευτικής δράσης.

Όλοι οι συμμετέχοντες έλαβαν βεβαίωση παρακολούθησης.

Εκ του ΠΣΠΜΓΤ

www.sgeotopo.gr

Ετικέτες: Αθανάσιος Δήμου ΠΣΠΜΓΤ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ QGIS GISWORKSHOPS

Γίνε μέλος του συλλόγου


Αν θες να λαμβάνεις συνεχή υποστήριξη ως Μηχανικός Γεωπληροφορικής & Τοπογραφίας

γίνε ενεργό μέλος του Συλλόγου.

Εγγραφή στο newsletter

Η δυνατότητα εγγραφής στο newsletter του Συλλόγου, βρίσκεται προσωρινά εκτός λειτουργίας 

Επικοινωνία

    Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών
  Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας
     Παύλου Μελλά 6, Σέρρες, Τ.Κ. 62123
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Social media

Συνδεθείτε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ © 2019
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.sgeotopo.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.