Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών
Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας

www.sgeotopo.gr

  • Αρχική
  • ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
  • Ο ΠΣΠΜΓΤ στον Πύργο Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος»

Ο ΠΣΠΜΓΤ στον Πύργο Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος»

Kentro_Enaerias_Kykloforias

Στις 25 Φεβρουαρίου 2024, με πρωτοβουλία του Πανελληνίου Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη ολιγομελούς ομάδας σε ένα νευραλγικό σημείο για την ασφάλεια των πτήσεων στην χώρα μας, στον Πύργο Ελέγχου Εναέριας Κυκλοφορίας του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος».

Στα 67 μέτρα πάνω από το έδαφος, μέλη και φίλοι του Συλλόγου, ενημερώθηκαν από τους ανθρώπους της βάρδιας σχετικά με τον τρόπο λειτουργίας αυτού του εξαιρετικά σημαντικού τμήματος της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας.

Κατά τη διάρκεια της ξενάγησης, έγινε σαφής η διαδικασία που ακολουθείται στην επικοινωνία μεταξύ Ελέγχου και λοιπών εμπλεκομένων, είτε στον αέρα, είτε στο έδαφος καθώς και των χειρισμών που απαιτούνται σύμφωνα με τα αυστηρά πρωτόκολλα ώστε να συνεχίζεται απρόσκοπτα και με ασφάλεια η άφιξη και η αναχώρηση των αεροσκαφών.

Στο σημείο αυτό, ο ΠΣΠΜΓΤ, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Αθανάσιος Δήμου και τα μέλη που παρευρέθηκαν στην επίσκεψη, ευχαριστούν θερμά τους κ.κ. Μίνωα Χατζηδάκη και Βλάσιο Δαγρέ, καθώς και τα υπόλοιπα στελέχη της βάρδιας του Πύργου Ελέγχου του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών.

Γίνε μέλος του συλλόγου


Αν θες να λαμβάνεις συνεχή υποστήριξη ως Μηχανικός Γεωπληροφορικής & Τοπογραφίας

γίνε ενεργό μέλος του Συλλόγου.

Εγγραφή στο newsletter

Η δυνατότητα εγγραφής στο newsletter του Συλλόγου, βρίσκεται προσωρινά εκτός λειτουργίας 

Επικοινωνία

    Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών
  Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας
     Παύλου Μελλά 6, Σέρρες, Τ.Κ. 62123
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Social media

Συνδεθείτε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ © 2019
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.sgeotopo.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.