'ΦΩΤΟΠΟΛΗΨΙΕΣ' - Ανοιχτός διαγωνισμός φωτογραφίας & βιντεοληψίας (17/09/2012-01/01/2013)

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας,  ξεκινάει από αύριο, Δευτέρα 17/09/2012, ΑΝΟΙΚΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟΛΗΨΙΑΣ, με τίτλο ΦΩΤΟΠΟΛΗΨΙΕΣ .

Η θεματολογία αφορά 2 τομείς , Τοπογραφία και Πεδίο, Χαρτογραφία και περίεργα μέρη (landscapes) και μπορούν να λάβουν μέρος όλοι οι συνάδελφοι και όσοι ασχολούνται με τις παραπάνω ειδικότητες της θεματολογίας στην επικράτεια.

Η καταλυτική ημερομηνία αποστολής των φωτογραφιών ή βίντεο είναι η 1η Ιανουαρίου 2013 και οι νικητές θα αναδειχτούν έπειτα από κλήρωση (το μέρος και η διαδικασία θα αναρτηθεί μελλοντικά στην ιστοσελίδα του Συλλόγου www.sgeotopo.gr).

Ο Πρώτος νικητής της κλήρωσης θα κερδίσει ένα ζευγάρι πομποδεκτών ALAN 777 (αξίας 134€), ευγενική χορηγία της εταιρείας GeoSence  – Β. ΠΟΛΥΧΡΟΝΟΣ κ Δ. ΡΑΜΝΑΛΗΣ, με έδρα την οδό Άνω Τζουμαγιάς 36 στην πόλη της  Θεσσαλονίκης (www.geosense.gr).

Ο δεύτερος και τρίτος νικητής από ένα βιβλίο επιστημονικού ενδιαφέροντος δωρεά καθηγητών που διδάσκουν στο ΤΕΙ Σερρών .

Οι φωτογραφίες θα πρέπει να είναι προσωπικές λήψεις και σε ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ προϊόντα αντιγραφής ή επεξεργασμένα με λογισμικά photoshop ή κάτι αντίστοιχο. Κάθε συμμετέχων έχει το δικαίωμα να στείλει από μια (1) έως και πέντε (5) φωτογραφίες ή βίντεο της επιλογής του, τα οποία λαμβάνονται υπόψη ως μια συμμετοχή για την κλήρωση.

Μαζί με τα επισυναπτόμενα αρχεία (φωτογραφίες ή βίντεο), κάθε συμμετέχων θα πρέπει να αναγράφει στον zipαρισμένο φάκελο τα εξής δύο στοιχεία: ονοματεπώνυμο και ένα μικρό τίτλο (ως λεζάντα) σε κάθε αρχείο (φωτογραφία ή βίντεο), τα οποία στη συνέχεια θα αποστέλλονται ηλεκτρονικά και μόνο, στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σημείωση: Με την συμμετοχή και την αποστολή των αρχείων (φωτογραφίες και βίντεο), ο Σύλλογος δεν φέρει καμία ευθύνη για οποιαδήποτε πιθανότητα αντιγραφής αρχείου, παρά μόνο ο συμμετέχων που το απέστειλε. Έπειτα από την αποστολή των αρχείων, δίνεται αυτομάτως το δικαίωμα στο Σύλλογο για την ελεύθερη δημοσίευση και ανάρτηση των φωτογραφιών σε ιστοσελίδες και κοινωνικά δίκτυα  προς ενημέρωση και ελεύθερη διάθεση προβολής του Διαγωνισμού.