Σε επετειακή εκδήλωση της Γ.Υ.Σ. παραβρέθηκε ο πρόεδρος Αθανάσιος Δήμου
Στην επετειακή εκδήλωση για τα 130 χρόνια της Γ.Υ.Σ. και στα εγκαίνια της έκθεσης ιστορικών χαρτών - διαχρονικού φωτογραφικού υλικού, παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας Αθανάσιος Δήμου έπειτα από τιμητική πρόσκληση από την Ηγεσία της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού (Γ.Υ.Σ.).
Η εκδήλωσε έλαβε χώρα την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών και στην Αίθουσα Συνεδρίων.
Μεγάλη τιμή για τον πρόεδρο του συλλόγου μας ήταν η συνάντηση και γνωριμία με τον καθηγητή θρύλο της Τοπογραφίας στη χώρα μας κ. Γεώργιο Βέη, ομότιμο καθηγητή ΣΑΤΜ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.
Ο πρόεδρος Αθανάσιος Δήμου και το Δ.Σ. έστειλαν ευχαριστήρια επιστολή στην ηγεσία της ΓΥΣ για την τιμή της πρόσκλησης στην επετειακή αυτή εκδήλωση.
Ετικέτες: Αθανάσιος Δήμου ΠΣΠΜΓΤ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΥΣ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ