Σε επετειακή εκδήλωση της Γ.Υ.Σ. παραβρέθηκε ο πρόεδρος Αθανάσιος Δήμου

1full 2

Στην επετειακή εκδήλωση για τα 130 χρόνια της Γ.Υ.Σ. και στα εγκαίνια της έκθεσης ιστορικών χαρτών - διαχρονικού φωτογραφικού υλικού, παραβρέθηκε ο πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Πτυχιούχων Μηχανικών Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας Αθανάσιος Δήμου έπειτα από τιμητική πρόσκληση από την Ηγεσία της Γεωγραφικής Υπηρεσίας Στρατού (Γ.Υ.Σ.).

3

Η εκδήλωσε έλαβε χώρα την Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2019 στο Πολεμικό Μουσείο Αθηνών και στην  Αίθουσα Συνεδρίων.

Μεγάλη τιμή για τον πρόεδρο του συλλόγου μας ήταν η συνάντηση και γνωριμία με τον καθηγητή θρύλο της Τοπογραφίας στη χώρα μας κ. Γεώργιο Βέη, ομότιμο καθηγητή ΣΑΤΜ του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου.

5

Ο πρόεδρος Αθανάσιος Δήμου και το Δ.Σ. έστειλαν ευχαριστήρια επιστολή στην ηγεσία της ΓΥΣ για την τιμή της πρόσκλησης στην επετειακή αυτή εκδήλωση.

Ετικέτες: Αθανάσιος Δήμου ΠΣΠΜΓΤ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ ΓΥΣ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ