Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών
Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας

www.sgeotopo.gr

Ο Σύλλογος υποστηρικτής του Πανευρωπαϊκού Hackathon EUvsVirus

euvsvirussupport

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανευρωπαϊκό Hackathon με οργανωτές την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καινοτομίας που πραγματοποιήθηκε στις 24-26/04/20, με πάνω από 25.000 συμμετέχοντες απο όλη την Ευρώπη (πάνω από 2500 μέντορες και πάνω από 3000 ομάδες και projects)

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας ήταν υποστηρικτής του Πανευρωπαϊκού Hackathon (#EUvsVirus) για την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για την αντιμετώπιση κοινωνικών προκλήσεων που σχετίζονται με τον κοροναϊό, στην κατηγορία υποστηρικτών Civil Societies.

Το pan-European Hackathon EuvsVIRUS (https://euvsvirus.org/) διοργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (European Commission) με επικεφαλής το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καινοτομίας και σε στενή συνεργασία με τα κράτη μέλη της ΕΕ. Στόχος η σύνδεση της κοινωνίας των πολιτών, εταίρων και επενδυτών σε όλη την Ευρώπη, προκειμένου να αναπτύξει καινοτόμες ιδέες και λύσεις για την κρίση του Κορωνοϊού.

euvsvirusproedros

Αξιοσημείωτο είναι να αναφέρουμε πως ο πρόεδρος του Συλλόγου Αθανάσιος Δήμου διετέλεσε Μέντορας (Mentor) και Αξιολογητής (Jury) της 1ης Αξιολογικής Επιτροπής στις κατηγορίες Remote Working & Education.

Ετικέτες: Αθανάσιος Δήμου ΠΣΠΜΓΤ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ #EUvsVirus Πανευρωπαϊκό Hackathon

Γίνε μέλος του συλλόγου


Αν θες να λαμβάνεις συνεχή υποστήριξη ως Μηχανικός Γεωπληροφορικής & Τοπογραφίας

γίνε ενεργό μέλος του Συλλόγου.

Εγγραφή στο newsletter

Η δυνατότητα εγγραφής στο newsletter του Συλλόγου, βρίσκεται προσωρινά εκτός λειτουργίας 

Επικοινωνία

    Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών
  Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας
     Παύλου Μελλά 6, Σέρρες, Τ.Κ. 62123
    Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Social media

Συνδεθείτε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΤΥΧΙΟΥΧΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ & ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ © 2019
Για να εξασφαλίσουμε την κατάλληλη εμπειρία στο site μας, χρησιμοποιούμε cookies. Χρησιμοποιώντας το www.sgeotopo.gr αποδέχεστε τη χρήση τους.