Ο Σύλλογος υποστηρικτής του Πανευρωπαϊκού Hackathon EUvsVirus

euvsvirussupport

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανευρωπαϊκό Hackathon με οργανωτές την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καινοτομίας που πραγματοποιήθηκε στις 24-26/04/20, με πάνω από 25.000 συμμετέχοντες απο όλη την Ευρώπη (πάνω από 2500 μέντορες και πάνω από 3000 ομάδες και projects)

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας ήταν υποστηρικτής του Πανευρωπαϊκού Hackathon (#EUvsVirus) για την ανάπτυξη καινοτόμων λύσεων για την αντιμετώπιση κοινωνικών προκλήσεων που σχετίζονται με τον κοροναϊό, στην κατηγορία υποστηρικτών Civil Societies.

Το pan-European Hackathon EuvsVIRUS (https://euvsvirus.org/) διοργανώθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή (European Commission) με επικεφαλής το Ευρωπαϊκό Συμβούλιο Καινοτομίας και σε στενή συνεργασία με τα κράτη μέλη της ΕΕ. Στόχος η σύνδεση της κοινωνίας των πολιτών, εταίρων και επενδυτών σε όλη την Ευρώπη, προκειμένου να αναπτύξει καινοτόμες ιδέες και λύσεις για την κρίση του Κορωνοϊού.

euvsvirusproedros

Αξιοσημείωτο είναι να αναφέρουμε πως ο πρόεδρος του Συλλόγου Αθανάσιος Δήμου διετέλεσε Μέντορας (Mentor) και Αξιολογητής (Jury) της 1ης Αξιολογικής Επιτροπής στις κατηγορίες Remote Working & Education.

Ετικέτες: Αθανάσιος Δήμου ΠΣΠΜΓΤ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ #EUvsVirus Πανευρωπαϊκό Hackathon