Ο Σύλλογος υποστηρικτής του 2ου απομακρυσμένου μαραθωνίου καινοτομίας Antivirus Crowdhackathon

syllogossupport

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων Μηχανικών Γεωπληροφορικής και Τοπογραφίας, υποστηρίζει το antivirus crowdhackathon. Είναι ο 2ος απομακρυσμένος μαραθώνιος καινοτομίας και τεχνολογίας για εφαρμογές - μεθοδολογίες για την οικονομία και την κοινωνία με στόχο να αντιμετωπίσουμε τις συνέπειες της πανδημίας. Μπορούμε με την χρήση των νέων τεχνολογιών και εργαλείων να παραμένουμε αισιόδοξοι, ενεργοί και δημιουργικοί.

antivirius social 2nd hd 1920 2

Ανοιχτή πρόσκληση συμμετοχής στο 2ο κύκλο του απομακρυσμένου μαραθωνίου καινοτομίας antivirus crowdhackathon για ψηφιακές εφαρμογές και μεθοδολογίες για την οικονομία και την κοινωνία που προσπαθούν να αντιμετωπίσουν τις συνέπειες της πανδημίας απευθύνει η Περιφέρεια Αττικής . Ο 2ος κύκλος θα πραγματοποιηθεί 21 - 24 Μαΐου. Οι συμμετέχοντες καλούνται να αξιοποιήσουν όλα τα μέσα της σύγχρονης τεχνολογίας για να δώσουν χρήσιμα αποτελέσματα στα άμεσα προβλήματα και στις ανάγκες που θα τεθούν από φορείς αλλά και πολίτες. Στον μαραθώνιο μπορούν να συμμετέχουν όλοι όσοι πήραν μέρος στον 1ο κύκλο και να βελτιώσουν την πρότασή τους, καθώς και κάθε ενδιαφερόμενος, ομάδες, ακαδημαϊκά και ερευνητικά εργαστήρια και εταιρείες με τους ακόλουθους τρόπους:

• δίνοντας προτάσεις για επίλυση θεμάτων ή προβλημάτων που προκύπτουν από την πανδημία του κορονοϊού, στον χώρο της υγείας, της επιχειρηματικότητας, της οικονομίας και ευρύτερα της κοινωνίας μέσα από δημόσια υποβολή θεμάτων προς επίλυση - διαβούλευση https://hello.crowdapps.net/crowdhackathon-antivirus/ .
  • αναπτύσσοντας πρωτότυπες μεθοδολογίες και εφαρμογές που αντιμετωπίζουν αυτά τα προβλήματα (διαγωνιζόμενοι - εγγραφή εδώ ).
  • υποστηρίζοντας αυτή την προσπάθεια (μέντορες, χορηγοί, υποστηρικτές, δημόσιοι οργανισμοί, εταιρείες, συλλογικοί φορείς, δήλωση υποστήριξης εδώ ).

Οι θεματικές ενότητες του μαραθωνίου είναι:

Α. Για τον κλάδο της Υγείας

Β. Για όλους τους κλάδους που μετασχηματίζονται και επηρεάζονται από την πανδημία

Γ. Για τις υπηρεσίες του Δημοσίου προς τους πολίτες στις συνθήκες της πανδημίας

Δ. Για την αντιμετώπισή νέων προκλήσεων για τον πολιτιστικό και δημιουργικό τομέα

Τον μαραθώνιο υποστηρίζουν το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, το Υπουργείο Πολιτισμού και Αθλητισμού και η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού κ αθώς και παραγωγικοί και συλλογικοί φορείς της οικονομίας και της κοινωνίας.

Στον εν λόγω μαραθώνιο συμμετέχει και ο πρόεδρος μας Αθανάσιος Δήμου ως μέντορας και υποστηρίζει μαζί με τον σύλλογο την καινοτόμα προσπάθεια και δράση που γίνεται στη χώρα μας.

Καταγραφήmetnroing

Σχετικοί Σύνδεσμοι

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. .

Ετικέτες: Αθανάσιος Δήμου ΠΣΠΜΓΤ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΕΩΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΚΑΙ ΤΟΠΟΓΡΑΦΙΑΣ AntivirusHacathon antiviruscrowdhackathon